Найкращі альтернативи PornHub

Share this:

Підтримуючи китайське передбачення (чи прокляття?), ми залишаємося в інтригуючих часах, щоб сказати щонайменше. Між кожною з божевільних відповідей, люди насправді потребували цього року, особливо коли це стосується окремих осіб’’ сексуальні звички цього року. Якщо ви носите’ не повірте мені, просто швидко перевірте минулі завантаження, які я проведено за останні кілька місяців. Однак один пункт, який я поставив на’ Не думаю, що навіть я бачив, що наближається — мінімум у повному обсязі – — було величезне очищення, яке вразило PornHub пару років тому, і веб-сайт ніколи більше не був таким самим.

Це історія епічної події

Для тих, хто не в курсі, PornHub насправді завжди був принаймні трохи суперечливим, незважаючи на те, що це найкраще місце для домашніх розваг для дорослих. Якщо бути реальним, багато людей у ​​світі’ Сайт трубки номер один або міститься, або принаймні значною мірою гіперболізований.

Проте після місяців тиску на MindGeek’’ веб-сайт лідера. По-перше, петиція про те, щоб k * ddie позбулася порнографії з сайту, зцілила понад 425 000 нотаріусів після того, як фактично з’явилася колекція звинувачень у тому, що на сайті з’явилася нечисть, зокрема m * nors.

(Чесно кажучи, я не розумію, наскільки правдивим є те, що я не шукаю цього недугу

лайно. ) Разом з усім цим люди насправді скаржилися, що є завантаження, які також вимагають сексуальної поведінки без згоди. Ця репутація в Інтернеті призвела до того, що останнім часом популярний прес-ресурс забракував сайт, через що компанії, що займаються платіжними картками, уникали клієнтів витрачати кошти на PornHub.На сайті порнография видео бесплатно з Наших статей

Звичайно, інші величезні проблеми, з якими насправді стикаються PornHub та всі інші канали, — це проблема кіберпіратства та копіювання. І тому, з кожною з цих проблем, у понеділок, 14 грудня 2020 року PornHub опублікував, що вони займаються “& ldquo; один із найретельніших заходів безпеки в історії систем, створених користувачами.”

Зокрема, порногігант мав і, безумовно, продовжуватиме політику:

• захист від неперевірених профілів від додавання абсолютно нового веб-вмісту будь-якого типу

• вимагаючи від завантажувачів перевірки, сфотографувавши себе зі знімком обличчя та іменем користувача

• видалення вибору завантаження багатьох відео на платформі

• видалення будь-якого веб-вмісту, який насправді не був розроблений підтвердженими користувачами PornHub

Цей останній момент залишився в методі, можливо, найдраматичнішим, враховуючи, що загальна кількість відео зросла з 13,5 мільйонів до менше 3 мільйонів.

(Боже, я маю на увазі, що я знав, що існує багато копій відео, але божественний Христос, це’ це багато.) Цікаво, що персонал PornHub висміював TikTok, Facebook та інші популярні соціальні мережі для не мають тих самих заходів безпеки, які вони мають зараз.

Нехай’ подивіться, з чим усе відбувається

Це У будь-якому випадку, навіть з такою великою зміною в плані, я отримав стан I’ m свого роду – занепокоєний– не через те, що r * pist та інші погані лохи мають свою відвагу. Швидше, для мене це схоже на спробу уникнути регуляторного втручання, яка може бути невдалою.

Навіть якщо це й так, я б подумав, що бездоганно невинні люди позбавлялися веб-вмісту та закривали канали після кожного цього.

Якщо залишити осторонь мій цинізм, то є причина розслабитися –– або потрібно сказати –– для цього є п’ятнадцять причин.

Тут’ те, на що вам слід звернути увагу на відміну від PornHub

Це розпізнає те, що’ станеться з PornHub, але якщо відбудуться ще якісь екстремальні зміни або сайт миттєво закриється, я’’ ви отримали покриття. Ось список із 10 спокусливих веб-сайтів-тюбів, наповнених безкоштовною порнографією, які можуть стати вашим вибором на PornHub без певного порядку. Насолоджуйтесь, лохи!

XVideos

Я знаю, що цей блог не’ t область трубок у будь-якому певному порядку, але це може бути найкращий сайт трубок, крім PornHub. Знову ж таки, з огляду на те, що може чи не станеться з (колишнім?) королем порнографії, XVideos може швидко стати лідером порнографічних відео.

Якщо ви перевірите це, я’ я впевнений, що ви Погоджуся, що цей веб-сайт, безумовно, працює. Подібно до всіх інших порнографічних сайтів, представлених тут, цей набір містить купу абсолютно безкоштовної нечисті, а там’ Не бракує фантастичних завантажень, якими можна насолоджуватися. І з майже 10 мільйонами завантажень, ви можете більше ніколи не переглядати жодного порно.

Чорт, подумай про це, можливо, ти ніколи не відвідаєш жодного іншого веб-сайту з цією проблемою.

Навіть якщо ви згоріли на записаних відеокліпах –– якщо це’ певним чином це можливо – знайдіть час, щоб перейти до програм камери XVideos. Будь-якої години ви побачите сотні, якщо не тисячі захоплюючих версій, які створять для вас візуальне захоплення ––принаймні доки ви’ ми отримали символи.

xHamster

Тепер ви одягаєте’ Вам не потрібно витрачати кошти на порнографію, але коли це стосується цього веб-сайту, ви можете подумати про те, щоб розщедритися на ці виняткові фільми. Варіант чудовий, а висока якість абсолютно надзвичайна, оскільки гарантується повна висока роздільна здатність або 4K Ultra.

Насправді, існує понад 116 000 відеокліпів, а також 7500 нових удосконалень, які вносяться щомісяця. Як преміум-учасник, ви отримуєте нескінченні завантаження, а ви’ матиму доступ до найкращої роботи, яку коли-небудь створювали порнозірки того періоду. Якщо ви’ повторно хвилюєтеся щодо вартості,’зносу t піт це. Тридцять днів платного доступу, безсумнівно, обійдеться вам у 6,99 доларів США, на долар менше щомісяця, якщо ви зареєструєтеся на три місяці’’ s членство. Рік коштуватиме 4,99 доларів США на місяць, хоча ви’ доведеться заплатити все

одночасно. Можливо, найвигіднішою пропозицією є отримання довічного членства, яке коштуватиме вам величезних 299,99 доларів США! Це може здатися крутим, але я, коли ви думаєте про це, ви’ фактично отримуєте нескінченну кількість порно назавжди, і це’ s без реклами. А тепер припустімо, що ви одягли’ не хочу платити все це або будь-яку готівку. Ви все ще можете отримати доступ до величезної кількості порнографії та деяких інших спокусливих винагород. Окрім секс-шоу онлайн, ви можете побачити безліч рекламних каналів порнозірок і надзвичайний вибір фотографій.

Що’ Крім того, на вкладці «Знайомства» є чудова функція, за якою можна шукати інших клієнтів за віком, місцезнаходженням, статтю та позицією. Також краще, використовуючи розширені інструменти пошуку, ви можете фільтрувати свої результати за відтінком очей і волосся, типом фігури та схильностями, щоб назвати кілька вимог до пошуку.

Очевидно, що ідея полягає в тому, щоб зв’язатися з особами, яких ви, можливо, захочете побачити, але, як і можна було очікувати, цей інструмент набагато краще підходить для неформального спілкування в чаті, відвертого обміну фотографіями та намірів інших хтивих віртуальних дій. Однак, як і багато речей в мережі, це те, що ви робите.

Eporner

Я справді відчуваю, що ця трубка не’ t отримати достатньо визнання від дрочників у мережі. Насправді існує незліченна кількість завантажень, і це’ s просто посилання на відеокліпи. Окрім фільмів, тут можна побачити різноманітні гарячі зображення та приголомшливі GIF-файли.

І, звичайно, я визнаю, що я трохи обманював, коли шукав категорію, яка найбільше подобається. Технічно кажучи, одним із найбільш популярних типів порнографії є ​​некатегоризована. Це чудове відчуття, враховуючи, що ви бачите велику різноманітність на цих веб-сайтах.

Утім, я вважав, що це нерозумно, тому вирішив “& ldquo; офіційно опишіть іншу відому класифікацію, яка є аматорською. З понад мільйоном завантажень кількість ‘& lsquo; відносно не обмежена. справжні люди, до яких ви звертаєтесь, бачите, що вони насолоджуються, опускаються та брудні.

(До речі, аматорські фільми складають приблизно п’ятдесят відсотків завантажень на цьому веб-сайті!)

І так ви знаєте, також існують обидва види аматорської еротики. Таким чином, я’ m описуючи експертів, які не займаються порнографією, яких ви’ Такого (на щастя) ніколи раніше не бачили, окрім пробного порно в стилі гонзо, яке має щось на зразок грубості.

А я’ я не просто маю на увазі кожне безсидне трахання.

Зауважте лише один момент: усі посилання є функціональними та не містять спаму, окрім кнопки Porn Gamings –– що’ це лише реклама.

Без матері

Звісно, ​​якість скрізь невелика, але це’ частково через поєднання аматорського та спеціалізованого порно, яке ви’ відкрию на цьому сайті. Незважаючи на те, що кожен із цих дорослих каналів відкритий для показу абсолютно нових масових фільмів, цей набір є підходящою порносистемою для будь-якого дивакуватого ексгібіціоніста.

Найкращі альтернативи PornHub

Вони’ ми отримали класифікації на будь-який смак і більше, ніж просто звичайні, такі як анальна активність, секс із транссексуалами, дивні стосунки та порно відео з натуральної шкіри. Якщо ви дослідите альтернативи пошуку, ви’ я побачу, що є ціла зона для чого s ‘іменується & lsquo; важка порнографія

. Майте на увазі, що пошуковий фільтр точно надасть вам будь-який тип парного, незвичайного та неймовірно екстремального порно. Природно, нічого з цього –—наскільки я розумію ––не варто видаляти PornHub, але більшість наведених нижче відеокліпів можуть викликати у деяких людей шок.

Якщо ви хочете, щоб вашу кумедну кістку лоскотали до, після чи під час’ я оцінив вашу промежину, цей порнографічний веб-сайт здається мені особливим тим, що він має ‘& lsquo; смішно, різне фільтруючий пристрій. Знову ж таки, частина порнографії може бути трохи незвичайною, однак деякі з них створені одночасно для руйнування шлунково-кишкового тракту та дурниці.

І дозвольте мені повідомити вам, що це був дивний оргазм – але він того вартий!

Продовжуйте, ще одна цікава особливість цього каналу – величезні веб-сторінки залучення спільноти. Існують рядки форуму, за якими учасники спілкуються та обмінюються інформацією та зображеннями. Motherless також має чат у реальному часі та навіть повний розділ оголошень.

То чого ви чекаєте?

Є процвітаюча спільнота, з якою можна співпрацювати. Вони’ щоразу приєднуються нові аматорські порнозірки, а ви’’ відкриє для себе якийсь надзвичайно дивний і забавний фап-продукт.

Перефразовуючи Motherless’ гасло: продовжуй і дивись, мама не’ дивлюсь

. SpankBang Будь то’ належним чином знятий або знятий аматорами, висока якість значної більшості цих абсолютно безкоштовних порнографічних відеокліпів, як правило, є вищою.

Я одягнув’ У мене немає точного підрахунку, але цей канал мені подобається, як серед більшості фільмів, навіть завантажених на веб-сайт. Запропонуйте його відвідати, а ви повідомте мене –– Я вважаю, що ви можете погодитися зі мною.

І якщо вас турбує стільки звернень під час відкриття веб-сторінки, одягніть t піт це. На цьому веб-сайті є багато варіантів пошуку та інструментів фільтрації всіх видів. Натиснувши одну кнопку, ви можете побачити, що’ зараз у тренді, що нещодавно додано, що’ надано перевагу, і завантаження незабаром відбудуться.

Я не’ я не дізнаюся про вас, але я рідко бачу, що останній вибір не’ один я бачу на інших безкоштовних

порнографічні веб-сайти. Рухаючись далі, ви можете відфільтрувати результати відеокліпів за визначенням найвищої якості, періоду відео або просто скористатися онлайн-пошуковою системою. Якщо пряме порно не’ На вашу думку, ви також можете перемикатися між геями та транссексуалами.

Мені також потрібно торкнутися SpankBang’ Функція телевізора. Учасники цього веб-сайту можуть не лише створювати власні мережі, а й створювати власну станцію. По суті, це’ s автоматично створений список відтворення, у якому постійно відтворюється нерозбірливість, яку ви хочете бачити. Усе, що вам потрібно зробити, це натиснути на веб-посилання на телевізор, ввести групу, тег, ключове слово чи порнозірку та перейти звідти.

Уявіть це, і ви, можливо, захочете зробити це своєю електронною фінансовою установою.

YouPorn

Коли йдеться про дизайн, цей безкоштовний порнографічний веб-сайт виглядає охайно, а вміст далеко не такий –- це’ вологий і брудний.

Якщо ви насправді ніколи не знаходили цей сайт, який містить масу бруду, ви’ чекає на легендарну нагороду. Є терабайти чуттєвих фотографій і, можливо, петабайти порнографічного відео. Вони ідеально впорядковані в безліч класифікацій, які мають зацікавити майже кожне відчуття чуттєвого візуального зображення.

Хоч і є виконавці-любителі, YouPorn, здається, має надзвичайно багато, навіть більше спеціалізованої еротики, настільки, щоб гарантувати, що у них є ціла вкладка для порнозірок у виборі страв. Поруч із ним є зона еротики, яка містить потоки захоплюючих історій, які зроблять ваші враження від цього порноканал набагато кращими.

Крім того, ви також отримуєте доступ до двох каналів веб-камери. Хоча вони офіційно не пов’язані з YouPorn, я можу сказати, що аматорські моделі все одно варті уваги.

YouJizz

Ця порно платформа не’ не мати забагато у вигляді додаткової метушні, що є приголомшливим для тих, хто має намір заскочити та зійти. Ви надягаєте’ не потрібен обліковий запис, щоб заробити на цьому сайті’ набір пристроїв сексуального вигляду.

Кожен із найкращих фільтрів одним натисканням, як-от упорядкування результатів за тим, що’’ нове, популярне останнім часом і традиційне, і в тренді. Навіть більше, за допомогою 2 дотиків ви можете отримати довільну колекцію відео, якщо хочете. З іншого боку, якщо ви точно знаєте, що шукаєте, ця система має вражаючий список тегів, який потрібно побачити, щоб у нього повірити.

Жінки з камерою, які потрапляють на YouJizz Live, такі ж гарні, як і на первинному каналі. До речі, якщо ви любите блондинок, вам варто заглянути на сайт веб-камери YouJizz. У них є всі типи сексуальних братів і сестер, але я виявив, що ти’ Знайдемо дівчат з медоволосим волоссям.

Наскільки б ви не збиралися клацати й дрімати, одягніть ще не грудь цього горіха. Ми’ перебуваєте лише на півдорозі, і є багато інших трубок, які можна відкрити та отримати задоволення.

Categories